Tjänster

Transport

Pålitliga & flexibla transporter

Stadsbudskontoret i Västervik transporterar dagligen bland annat kylda matvaror och medicin från centrallager i Stockholm och Göteborg till butiker i sydöstra Sverige.
Sveriges största livsmedelsgrossister och apotek fortsätter att lita på Stadsbudskontoret eftersom vi håller vad vi lovar och alltid levererar i tid.

På Stadsbudskontoret i Västervik är vi stolta över vår service och vår flexibilitet. Vi levererar frysvaror, kylvaror, styckegods, industrigods och farligt gods över hela Sverige.
Stadsbudskontoret kan också med kort varsel köra expressbud till våra nordiska grannländer och övriga Europa. Välkommen att kontakta oss. Vi fixar det

Distribution

Effektiva dagliga transporter

Stadsbudskontoret i Västervik distribuerar dagligen bland annat kylda mejeriprodukter, nybakat bröd och nytryckta tidningar direkt från producent till butiker runt om i sydöstra Sverige.

Med utgångspunkt från Stadsbudskontorets tre depåer i Västervik, Hultsfred och Kalmar levererar vi snabbt, kostnadseffektivt och med största pålitlighet. Dag efter dag.
Det är därför som Stadsbudskontorets kunder brukar bli långvariga kunder. Och sådana trivs vi bra med.

Välkommen att kontakta Stadsbudskontoret i Västervik så berättar vi hur du också kan få en effektiv och pålitlig distribution.

Flytt

Professionell & pålitlig flytthjälp

Stadsbudskontoret i Västervik erbjuder professionell och pålitlig flytthjälp för privatpersoner och företag i Västervik, Oskarshamn, Kalmar, Vimmerby, Hultsfred, Högsby, Målilla och övriga Sverige.
Vi hjälper dig med allt du inte vill göra själv.

Stadsbudskontoret har säkra och försäkrade händer som gärna packar, varsamt bär och tryggt transporterar era möbler, ert bohag eller er kontorsutrustning.
Vill ni packa själva lånar vi ut flyttkartonger.

Flyttstädningen kan vi också ta hand om.
Vi utför en grundlig flyttstädning av din bostad, lokal eller fastighet. Tillsammans med övrig flytthjälp blir vår städning smidig, effektiv och garanterat väl utförd. Stadsbudskontorets flyttstädning omfattas av RUT-avdraget.

Flexibilitet och god service är några av Stadsbudskontorets styrkor. Därför flyttar vi gärna ert kontor under en helg så att ditt företag inte behöver förlora värdefull arbetstid. Stadsbudskontoret har erfarenhet av att framgångsrikt flytta teknisk utrustning och inventarier för både stora och minde organisationer.
Stadsbudskontoret i Västervik erbjuder samkörning mellan Stockholm och orter i Småland. Kontakta oss gärna om du har något som behöver transporteras.

Tips och råd

Magasinering

Torr, uppvärmd & bevakad magasinering

Stadsbudskontoret i Västervik erbjuder torr, uppvärmd och bevakad förvaring.
I vårt magasin i Västervik finns plats för både smått och stort under längre eller kortare perioder.

Vi har plats för att tryggt magasinera ditt bohag och dina ägodelar under tex en längre tid utomlands eller i avvaktan på en bouppteckning.
Hos Stadsbudskontoret kan du också säsongsförvara din hobby– och fritidsutrustning.
Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.